Hány nap van a tavaszi szünetig? Barátok vízparton

Hány nap van a tavaszi szünetig?

Melyik diák ne szeretné az iskolai szüneteket? A téli szünet után elég sokat kell várni egy kiadós pihenésre, így nem csoda, ha a tavasz közeledtével gyakran merül fel a kérdés, hogy hány nap van a tavaszi szünetig?

Tovább

Hány nap van az őszi szünetig

Hány nap van az őszi szünetig?

A hosszú, élménydús nyár után a tanév első szünete az őszi szünet, így nem csoda, hogy minden diák nagyon várja. Ezért mi sem természetesebb, hogy a nap közeledtével egyre gyakrabban hangzik el a „hány nap van őszi szünetig” kérdés. Íme, az őszi szünet visszaszámlálónk megmutatja!

Tovább

Gyerekek játszanak - hány nap van gyermeknapig?

Hány nap van gyermeknapig?

Bár a gyermekeink egész évben a szemünk fényei és mindent megteszünk értük, mégis van egy nap az évben, ami csak róluk szól. Ez a nap a gyermeknap, ami az önfeledt szórakozás, móka, kacagás napja. Erre a napra a szülők családi programokkal készülnek, éppen ezért május vége felé közeledve, nem árt pontosan tudni, hogy hány nap van gyermeknapig.

Tovább

Hány nap van húsvétig?

Hány nap van húsvétig?

Van, aki azért várja a húsvétot, mert ez a kereszténység legnagyobb ünnepe, van, aki azért, mert négy napos pihenővel jár. Mindegy, hogy miért várod, mindenképpen érdemes tudnod, hogy hány nap van húsvétig.

Tovább

Hány nap van Valentin-napig

Hány nap van Valentin-napig?

Nem szeretnél elfeledkezni a Valentin-napról? Szeretnél a kedvesednek egy igazi meglepetéssel készülni? Itt nyomon követheted, hogy mennyi időd van még az előkészületekre, hány nap van Valentin-napig!

Tovább

Hány nap van szilveszterig? Kutyák ünnepelnek

Hány nap van szilveszterig?

Alig várod, hogy vége legyen ennek az évnek? Legszívesebben már a szilveszteri buliban eresztenéd ki az idei év fáradalmait? Nézd meg hány nap van szilveszterig, mennyit kell még várnod az új évre.

Tovább

Télapó kislánnyal, hány nap van mikulásig?

Hány nap van mikulásig?

Nagyszakállú télapó, kiscsizma az ablakban, mikuláscsomag és virgács. Ki ne gondolna örömmel ezekre az izgalommal teli napokra még felnőtt fejjel is. Ha gyermek van a családban, akkor a mikulás-várás egy izgalommal teli esemény. Ezért ahogy közeledünk decemberhez, egyre gyakrabban hangzik el a „hány nap van mikulásig” kérdés.

Tovább

Adventi gyertyák - hány nap van adventig?

Hány nap van adventig?

Advent első vasárnapjával beköszönt a karácsonyi ünnepkör, kezdetét veszi a karácsonyra hangolódás. Ha nem csak a karácsony fontos számodra, hanem az adventi gyertyák gyújtása és a lelki felkészülés is, akkor nézd meg, hány nap van adventig!

Tovább