Így hozd egyensúlyba a testedet és a lelkedet

Az egyensúly létrejötte fontos testi és lelki egészségünk megtartása érdekében. Klasszikus filozófiai probléma – azon belül elmefilozófiai – a test-lélek problémája. Mindkét tényező folyamatos fejlődésen megy keresztül, mely nem egy időben történik.

Tovább

Számold ki, mennyi vizet kell inni naponta

Számold ki, mennyi vizet kell inni naponta!

Az egészséges életmód alappillére a kiváló minőségű és kellő mennyiségű folyadékbevitel. Mindenki tudja, hogy fontos a rendszeres vízivás, sokan tudják, hogy többet kellene inniuk, de már kevesen tudják, hogy mennyi vizet kell inni naponta, hogy a szervezete jól működjön.

Tovább

Kávézaccos arcpakolás

3 remek kávézaccos arcpakolás, amitől a bőröd megújul

Egy – egy fárasztó nap után jólesik kicsit kényeztetni magunkat. Van, aki egy lazító fürdőt vesz, van, aki zenét hallgat, és van, aki egy kellemes pakolást tesz az arcára. Ez a három kávézaccos arcpakolás nem tartalmaz mesterséges anyagokat, a hozzávalók többsége pedig a háztartásban is megtalálható, vagy könnyen beszerezhető.

Tovább

Sylvia kozmetika bőrvédelem

Bőrvédelem nyáron – mire érdemes odafigyelned?

Az első csobbanás a strandon, röplabda a parton, bringázás a perzselő szélben: ugye Te is élvezed a nyarat? Egy kinn töltött nap után, rákvörösen hazatérve, nem is gondolod, hogy szervezeted segítségért kiált. Sokszor csak később derül ki, milyen komoly problémákhoz vezethet a leégés, és mennyire fontos lenne a bőrvédelem nyáron.

Tovább

Mire jó a rózsaolaj

Mi a rózsaolaj, hogyan készül és mire jó?

A rózsák a legkedveltebb virágok, csodálatos szépségükkel és kellemes illatukkal. A rózsavíz és a rózsákból nyert rózsaolaj viszont speciális termékek, amelyeket gyógyító tulajdonságaikkal számos területen – különösen a kozmetikai iparban – előnyben részesítenek.

Tovább