Periodikus rendszer

8 fontos kémiai elem a szervezetünkben

Ahogy egyre több tudományos kutatást végeznek a kémiai elemek fontosságáról, újabbnál újabb titkok tárulnak fel testünkről. Ez megerősít minket abban, hogy bármilyen nagy tudásúvá is válunk, még mindig sok van előttünk, mit felfedezhetünk.

Tovább

Így hozd egyensúlyba a testedet és a lelkedet

Az egyensúly létrejötte fontos testi és lelki egészségünk megtartása érdekében. Klasszikus filozófiai probléma – azon belül elmefilozófiai – a test-lélek problémája. Mindkét tényező folyamatos fejlődésen megy keresztül, mely nem egy időben történik.

Tovább

Kávézaccos arcpakolás

3 remek kávézaccos arcpakolás, amitől a bőröd megújul

Egy – egy fárasztó nap után jólesik kicsit kényeztetni magunkat. Van, aki egy lazító fürdőt vesz, van, aki zenét hallgat, és van, aki egy kellemes pakolást tesz az arcára. Ez a három kávézaccos arcpakolás nem tartalmaz mesterséges anyagokat, a hozzávalók többsége pedig a háztartásban is megtalálható, vagy könnyen beszerezhető.

Tovább

Sylvia kozmetika bőrvédelem

Bőrvédelem nyáron – mire érdemes odafigyelned?

Az első csobbanás a strandon, röplabda a parton, bringázás a perzselő szélben: ugye Te is élvezed a nyarat? Egy kinn töltött nap után, rákvörösen hazatérve, nem is gondolod, hogy szervezeted segítségért kiált. Sokszor csak később derül ki, milyen komoly problémákhoz vezethet a leégés, és mennyire fontos lenne a bőrvédelem nyáron.

Tovább