Kávézaccos arcpakolás

3 remek kávézaccos arcpakolás, amitől a bőröd megújul

Egy – egy fárasztó nap után jólesik kicsit kényeztetni magunkat. Van, aki egy lazító fürdőt vesz, van, aki zenét hallgat, és van, aki egy kellemes pakolást tesz az arcára. Ez a három kávézaccos arcpakolás nem tartalmaz mesterséges anyagokat, a hozzávalók többsége pedig a háztartásban is megtalálható, vagy könnyen beszerezhető.

Tovább

Sylvia kozmetika bőrvédelem

Bőrvédelem nyáron – mire érdemes odafigyelned?

Az első csobbanás a strandon, röplabda a parton, bringázás a perzselő szélben: ugye Te is élvezed a nyarat? Egy kinn töltött nap után, rákvörösen hazatérve, nem is gondolod, hogy szervezeted segítségért kiált. Sokszor csak később derül ki, milyen komoly problémákhoz vezethet a leégés, és mennyire fontos lenne a bőrvédelem nyáron.

Tovább

Mire jó a rózsaolaj

Mi a rózsaolaj, hogyan készül és mire jó?

A rózsák a legkedveltebb virágok, csodálatos szépségükkel és kellemes illatukkal. A rózsavíz és a rózsákból nyert rózsaolaj viszont speciális termékek, amelyeket gyógyító tulajdonságaikkal számos területen – különösen a kozmetikai iparban – előnyben részesítenek.

Tovább

A sokoldalú zabpehely hatásai

Manapság a zabpehely biztosan megtalálható a sportolók, a vegetáriánusok és az egészséges életmódot követők étrendjében. A zabpehely hatásai többnyire közismertek, de nem árt néha feleleveníteni őket, hisz gyakran feledésbe merül, hogy mit miért is fogyasszunk.

Tovább