Hány nap van a téli szünetig?

A tanév feléhez közeledve a diákok is, és a tanárok is egyre jobban várják a téli szünetet. Ahogy közeledünk decemberhez, egyre gyakrabban hangzik el a „hány nap van a téli szünetig” kérdés.

MÉG (MÁR CSAK)

VAN A 2024/25-ÖS TANÉV TÉLI SZÜNETÉIG.

Mikor van a téli szünet a 2024/2025-ös tanévben?

A téli szünet minden évben igazodik a karácsonyi ünnepekhez, nincs ez másképp 2024-ben sem. A téli szünet 2024. december 20-án pénteken kezdődik és 2025. január 5. vasárnapig tart. A szünet utáni első tanítási nap 2025. január 6. hétfő.

De nem csak az a fontos, hogy mennyi van még hátra a téli szünetig, hanem az is érdekli a diákokat, hogy milyen hosszú a szünet. A 2024/2025-ös tanévben a téli szünet 16 napos lesz, ami gyakorlatilag 8 nap tanítási szünetet jelent, a többi nap vagy hétvége, vagy ünnepnap, ami egyébként is tanítási szünet.

December közeledtével nem csak az érdekli a diákokat, hogy hány nap van a téli szünetig, hanem az is, hogy fehér karácsony lesz-e. A hóesés megszépíti az ünnepet és a havas természet önfeledt kikapcsolódásra ad lehetőséget a szünetben. A szánkózás, a hóember építés és a hógolyócsaták minden gyermek kedvencei közé tartoznak. Az utóbbi években sajnos az időjárás egyre ritkábban kedvez a téli szabadidő sportok kedvelőinek.

HOGYAN SZÁMOL A “HÁNY NAP VAN A téli SZÜNETIG” SZÁMLÁLÓ?

A téli szünet visszaszámláló a szünet előtti utolsó tanítási nap éjfélig, azaz 2024. december 20. péntek, 24.00 óráig számol visszafelé.

Buszacsa - hány nap van a téli szünetig?

GOOGLE KERESÉSEK téli SZÜNET TÉMAKÖRBEN

A Google hivatalos statisztikája szerint a téli szünet már szeptemberben el kezdi érdekelni az embereket, majd december elején egyre intenzívebben keresnek arra, hogy még hány nap van a téli szünetig.


Kíváncsi vagy mikor lesz karácsony? Vagy mennyi van még hátra szilveszterig? A linkre kattintva az összes Hány nap van még? visszaszámlálónkat megnézheted egy csokorba gyűjtve. Megtudhatod, hogy hány nap múlva lesznek a várva várt ünnepeink, az iskolai szünetek, vagy más események.