Hány nap van anyák napjáig?

Az édesanyák és a nagymamák egész évben szeretetet és tiszteletet érdemelnek, de május első vasárnapja csak róluk szól. Ilyenkor, aki csak teheti, igyekszik személyesen is találkozni édesanyjával, nagymamájával, ezért május közeledtével egyre gyakoribb kérdés, hogy „hány nap van anyák napjáig?”.

MÉG (MÁR CSAK?)

VAN ANYÁK NAPJÁIG.

Mikor van anyák napja 2025-ben?

Az anyák napja Magyarországon minden évben május első vasárnapjára esik, így nincs ez másképp 2025-ben sem. Május első vasárnapja az idén 2025. május 4-én lesz.

A világ számos országában megünneplik az édesanyákat, de nem mindenhol ugyanabban az időpontban. Vannak, ahol hozzánk hasonlóan május első vasárnapján, vannak országok, ahol május második, de számos országban május utolsó vasárnapján ünneplik anyák napját.

Az anyák napjára keresések gyakorisága

A Google hivatalos statisztikája alapján az anyák napjára már április elején elkezd emelkedni a keresések száma, ami anyák napja előtti héten ugrásszerűen megnövekszik, majd az ünnep után egy héttel teljesen megszűnik egy teljes évre.

Hogyan ünnepeljük anyák napját?

A kisebb gyerekek szeretik anyák napi verssel köszönteni nagymamájukat és édesanyjukat is. Ezért is jó tudni, hogy hány nap van anyák napjáig, hogy legyen elég idő a verstanulásra.

A felnőtt gyermekek virággal, csokoládéval, apróságokkal, sokszor saját kezűleg készített ajándékokkal kedveskednek anyák napján, bár az édesanyák az ölelésnek és a látogatásnak örülnek a legjobban.

Hogyan számol a „Hány nap van anyák napjáig” számláló?

A számláló az anyák napját megelőző nap éjfélig, vagyis 2025. május 3. szombat 24.00 óráig számol visszafelé.


Anyák napja után nem sokkal a gyermekeké a főszerep. Szeretnéd tudni, hogy mikor lesz gyermeknap? A szerelmedet is szeretnéd köszönteni, így kíváncsi vagy mennyi idő múlva lesz Valentin-nap? Ezen kívül megtudhatod, hogy hány nap múlva lesznek a várva várt ünnepeink, az iskolai szünetek, vagy más események. Az összes Hány nap van még? visszaszámlálónkat megnézheted egy csokorba gyűjtve a linkre kattintva.