Időtálló konyhabútorok és berendezések

Egy új konyhabútor megtervezése során alapvető igény, hogy az adott darab időtálló és persze tartós legyen. Ha sikerült megálmodni, hogy melyik gép és berendezés hova kerüljön, akkor itt az ideje a látványra és a megjelenésre koncentrálni.

Tovább

Törtfehér nappali barnás kiegészítőkkel

Törtfehér a lakásban – minden, amit tudni érdemes

Mennyi mindenre mondjuk nap, mint nap, hogy törtfehér. Törtfehér festék, fal, csempe vagy fuga. Törtfehér lehet a konyha, az ülőgarnitúra vagy a szőnyeg. Előszeretettel választjuk ezt a színt otthonunk kialakításakor, hisz kellemes érzetet ad és jól harmonizál sok más színnel.

Tovább

Lakás felkészítése eladásra home staging

Lakás felkészítése eladásra – 5 home staging tipp

Manapság egyre gyakoribb a Home Staging vagyis egy ingatlan előkészítése értékesítésre vagy bérbe adásra, többnyire erre specializálódott szakember által. Ezt a szolgáltatást azonban nem mindenki engedheti meg magának, de az alábbi 5 tipp segítségével azoknak is egyszerűbbé válik a lakás felkészítése eladásra, akik maguk szeretnék ingatlanukat vonzóbbá tenni a piacon.

Tovább

Színek párosítása a lakásban

Színekkel még a legunalmasabb otthon is barátságossá, egyedivé, különlegessé varázsolható. Nem mindegy azonban, hogy az egyes helyiségekbe milyen tónusú és mennyire harmonizáló kombinációkat használunk, hisz egy helytelen színválasztás inkább ront a helyzeten, mint javít.

Tovább

Csuporsziget konyharészlet

Így rendezd be a konyhát kis költségvetéssel

Csüggesztő érzés, ha ott állunk álmaink házában vagy lakásában, melyet végre megvásároltunk, de nincs túl sok pénzünk tökéletesen berendezni. Sokan vannak hasonló helyzetben, hisz a mai magas ingatlanárak mellett általában alacsony a költségvetés a bútorokra és a dekorációra.

Tovább

Ágyneműhuzat szatén

Milyen ágyneműhuzatot válasszunk otthonra?

Az ágynemű kategóriájába nemcsak a huzat tartozik bele, hanem a paplanok, a párnák, a takarók, illetve a matracvédők is. A kényelmes és pihentető alváshoz elengedhetetlen, hogy minőségi és tartós darabot válasszunk otthonra. De vajon melyik a legjobb? Ebben a cikkben összegyűjtöttük a tökéletes megoldásokat az ágynemű textília témakörében!

Tovább