Hány nap van az őszi szünetig?

A hosszú, élménydús nyár után a tanév első szünete az őszi szünet, így nem csoda, hogy minden diák nagyon várja. Ezért mi sem természetesebb, hogy a nap közeledtével egyre gyakrabban hangzik el a „hány nap van őszi szünetig” kérdés. Íme, az őszi szünet visszaszámlálónk megmutatja!

A 2023/24-es tanév őszi szünete elmúlt.

Amint meghatározzák a 2024/25-ös tanév rendjét, őszi szünet visszaszámlálónk újraindul.

Mikor van az Őszi szünet a 2023/24-Es tanévben?

Az őszi szünet minden évben valamelyik őszi ünnepnapunkhoz kapcsolódik, vagy október 23-hoz, vagy mindenszentek napjához. 2023-ban az őszi szünet mindenszentekkel esik egy időpontra.

Az őszi szünet 2023. október 28-án, egy szombati nappal kezdődik és 2023. november 5. vasárnapig tart. A szünet utáni első tanítási nap 2023. november 6. hétfő.

De nem csak az a fontos, hogy hány nap van őszi szünetig, hanem az is érdekli a diákokat, hogy hány napig tart. 2023-ban az őszi szünet 9 napos lesz, ami gyakorlatilag 4 nap tanítási szünetet jelent, a szünet többi napja vagy hétvége, vagy ünnepnap, ami egyébként is iskolaszüneti nap.

Buszacsa - hány nap van az őszi szünetig

Hogyan számol a „Hány nap van Őszi szünetig” számláló?

Az őszi szünet visszaszámláló a 2023-as őszi szünet előtti utolsó tanítási nap, azaz 2023. október 27. péntek éjfélig számol.

Google keresések Őszi szünet témakörben

Elég hihetetlen, de a Google hivatalos statisztikája szerint az őszi szünet már júniusban és júliusban is érdekelni az embereket. Még a nyári szünet kellős közepén is sokakat érdekel, hogy hány nap van őszi szünetig. Az enyhébb érdeklődést egy intenzívebb keresés váltja augusztus végén, szeptember elején ami a szünet kezdetén csúcsosodik ki, majd egészen júniusig stagnál.


Arra is kíváncsi vagy hány nap van még a téli szünetig?  Vagy hogy mennyin idő múlva lesz karácsony? A linkre kattintva az összes Hány nap van még? visszaszámlálónkat megnézheted egy csokorba gyűjtve. Megtudhatod, hogy hány nap múlva lesznek a várva várt ünnepeink, az iskolai szünetek, vagy más események.