3 ruházati kiegészítő gyerekeknek, kiránduláshoz

Gyakran jár a szabadban a család? Szívesen kirándultok, fedezitek fel a természetet, de nincs olyan gyerek ruházati kiegészítőtök, ami a kicsik számára is megfelelő lehet? Ahhoz, hogy teljes mértékben bele tudjon olvadni a környezetébe, speciális felszerelésekre lehet szükség.

Előfordulhat továbbá az is, hogy annyira szereti a természetet, nem is hajlandó felvenni semmit a zöldön és a terepszínű dolgokon kívül. Az alábbi cikkben olyan kabátokat, pólókat és leggingseket mutatunk be, amelyek megfelelőek öltözékek lehetnek a kicsik számára.

1.   Természetes hatású gyerek vadászruhák

Amikor a lurkók abban nőnek fel, hogy valamelyik szülő erdész, vadász, terepi munkát végez, akkor ők biztosan szívesen járnak a természetbe. Az ilyen gyerekek imádják az állatokat, szeretnek túrázni, jöhet nekik minden, ami a fákkal, növényekkel, vadakkal kapcsolatos. A gyerek vadászruhák között olyan felsőket, nadrágokat, mellényeket, valamint egyéb kiegészítőket találhatunk, amelyek remek választások, ha terep vagy zöld színű darabokat keresünk.

A Wadera által gyártott termékek a lengyelországi gyárukban készülnek, amely nemcsak a magas minőségre garancia, hanem arra is, hogy minden ruházati cikket egyesével ellenőriznek. A pamutból készült darabok sokféle állatmintás változatban kaphatóak, de nem feledkeztek meg a felnőttekről sem. Egyen pulóverekkel, pólókkal, valamint nadrágokkal lepik meg a vásárlókat.

A gyerek vadászruhák amellett, hogy nagyon kényelmesek, hosszú időn át melegen tartják a kicsiket. Nem irritálják a bőrüket, így egész napos viseletre is alkalmasak lehetnek.

Szóba jöhetnek többek között a baby bodyk, amikért főleg a szülők vannak oda. Kiváló választás ajándékba, hiszen valljuk be nyugodtan, a babák nagyon aranyosan tudnak mutatni egy állatmintás bodyban. Szerencsére a minőségi anyagból készült modellek hat méretben is kaphatóak, így 24 hónapos korig biztosan meg van oldva az öltöztetésük.

2.   Pólók és vastag pulóverek

Nem feledkezhetünk meg a nagyobbakról sem, akik szintén fázhatnak a téli időszakban. A Wadera állatfigurás felsőiből kaphatóak rókás, vaddisznós, őzes, de még szarvasos kivitelek is. A gyerek sólyom póló például mindig különleges választás, ha a lurkó él-hal a madarakért. Végre nem csak a fácánok jöhetnek szóba, hanem számos egyéb tollas állat is.

Ami pedig a pulóvereket illeti, a légáteresztő anyagból készült termékek a gyakori mosás ellenére sem kopnak ki vagy mennek tönkre. Az alkalmazott technológiának hála a felsők színe sokáig élénk marad, akár a következő gyerkőc számára is megfelelő lehet. A 9 méretben kapható ruházati termékek 164 cm-ig kaphatóak.

3.   Kiegészítő ruházati cikkek

Amennyiben beköszönt az ősz, majd a tél, szükség lesz pár apróságra, amelyek minden testrészt melegen tudnak tartani. Ilyen lehet a gyerek gyapjú kalap, ami szinte bármely évszakban remek választás lehet. Az anyag ellenáll a hidegnek, így remek választás lehet a fagyos napokon, nem beszélve a karácsonyi vásárokról, vagy éppen a közös korcsolyázásról. Egy meleg sapkára mindenkinek szüksége lehet.

Szóba jöhet még a gyerek kalap, ami már inkább az enyhébb napokon viselhető változat. Az átmeneti időszakokra ideális választásnak bizonyuló ruházati termék tökéletes választás kempingezéshez, horgászathoz, egyéb szabadidős tevékenységhez. A sapka megóvja a gyerkőcöket az erős napsugárzástól, ráadásul öt méretben kapható, így biztosan találunk akkorát, ami megfelelő lehet a család legkisebb tagja számára.

Fontos tehát, hogy azokat a gyermekeket is kényelmesen fel tudjuk öltöztetni, akik szeretik a természetet, kedvelik a közös családi kirándulásokat. Táborokban, közös erdei sütéshez és főzéshez sem utolsó, ha van kéznél egy terepmintás kislány vadászruha.