Ezért válassz céglogós ruházatot a dolgozóidnak!

Sokan úgy gondolják, hogy a céges pólók, emblémával ellátott termékek, ruházati cikkek csak a nagyvállalatok kiváltsága. A kisebb vállalkozások számára úgy tűnhet, mintha nem érné meg ilyenbe pénzt ölni. Pedig ez közel sem így van!

Egy 10-20 alkalmazottat foglalkoztató, saját márkával rendelkező vállalkozásnak is érdemes felruháznia a csapatát, hiszen amellett, hogy egységes képet nyújt, ingyen marketinget is biztosít. Ebben a cikkben eláruljuk, hogy miért érdemes céges pólót adnod a dolgozóidnak!

Milyen előnyei vannak az emblémázott ruháknak?

Egy egységes design elengedhetetlen ahhoz, hogy egy kisebb vállalkozás komolynak tűnjön.

A céges pólók, munkaruhák, emblémázott ajándéktárgyak és apróságok növelik a munkavállalók örömét, ezáltal sokkal lelkesebben dolgoznak. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy hűségesek legyenek a céghez.

Céglogós kötény pincérek

Manapság már sok helyen lehet emblémáztatni és hímeztetni. Sokszor pár nap alatt elkészül az adott termék, így azonnal bevethetőek a logózott ruhadarabok, nem kell rájuk túl sokat várni.

Elvárás vagy felesleges pénzkidobás?

Az üzletekben, a kisebb és nagyobb boltokban, de sokszor még kitelepüléseken és rendezvényeken is elvárás a jó megjelenés. Szinte minden cégnek jól jön egy egységes ruházat, amelyek növelik a munkavállalók lojalitását, hiszen amikor viselik, képviselik a vállalatot.

Fontos továbbá, hogy az egységesített ruházattal elkerülhetőek a kínosabb pillanatok. A dolgozók nem jelennek meg szedett-vedetten, mindig lesz náluk megfelelő céges póló, nadrág, sapka, egyéb kiegészítő, amit bátran hordhatnak.

Az egyenruha sokszor segíti elfedtetni a társadalmi egyenlőtlenségeket, hiszen a cég minden alkalmazottjának ezt kell viselnie. Ugyanúgy fest benne egy egyszerű dolgozó, mint egy főnök, egy felsőbb vezető, vagy éppen maga a tulajdonos.

Céges póló

Nem pénzkidobás tehát céges emblémázott ruhába fektetni, így amellett, hogy ruházati cikkekkel látod el a munkatársakat, még ingyen marketing felületet is biztosítasz a márkád számára.

Aknázd ki a lehetőségeidet!

Nem létezik sem jobb, sem pedig olcsóbb reklám, mint amikor az emberek maguk terjesztik el a cég hírét. Ez a módszer igen hatékony, ugyanis nem direktben tolod majd a vásárlók és az ügyfelek arcába, hogy ki vagy és mivel foglalkozol. Éppen ezért, a dolgozók számára is ideális ajándék lehet egy emblémázott póló, pulóver, sapka, sál, bármi, amit a hétköznapok során a munkába hordani tudnak.

Persze fontos, hogy maga a felirat és a minta ne legyen túl hivalkodó és feltűnő, hiszen így azt a munkatárs nem szívesen viseli munkaidőn kívül. Mindenképpen olyan dolgokat készíttess, logóztass, amit Te magad is szívesen felvennél és a portörlés mellett másra is használnál.

Emellett ügyelj a minőségre, ugyanis minél tartósabb az adott termék, annál hosszabb ideig szolgálja a célját, így tovább reklámozzák majd a vállalatot.

Céglogós ing

A hímzett ruházati cikk ajándéknak sem utolsó, persze csak akkor, ha a szimbólum vagy logó diszkréten kerül elhelyezésre rajta. Vegyél példát nyugodtan a nagyobb vállalatoktól, hiszen sok helyen találkozhatsz olyan termékekkel, amelyeket a dolgozók a hétköznapok során is szívesen viselnek, hiszen a rajtuk található logó nem túl feltűnő.

Lehet szó kötényről, vagy éppen egy egyszerű sapkáról, ezek mind kiváló megoldások az ingyen reklámozás kihasználására.


Ha tehát szeretnéd, hogy a saját dolgozóid öltözéke egységes arculatot tükrözzön, akkor érdemes céges pólóban gondolkodnod. Manapság bőven akad lehetőséged arra, hogy akár pulóverekre, mellényekre, sapkákra, textil termékekre és egyéb ruházati cikkekre is emblémáztass.

Fontos azonban a minőség, a diszkréció és a megjelenés, így az alkalmazottak szívesen veszik majd fel az adott darabot hétköznapok során is.